Anna tietoja asiakaspalvelulle

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Asiakaspalvelun asiantuntijat voivat pyytää sinua tilapäisesti muuttamaan sovelluksen asetuksia vianetsintätarkoituksessa diagnostiikan aikana voidakseen tarjota parempaa tukea sovelluksen toimintaan liittyvissä ongelmatilanteissa. Sinun tarvitsee ehkä tehdä seuraavat toimenpiteet:

Sovellusasetusten muuttaminen itse tavoilla, joita ei kuvailla ohjeessa tai joita asiakaspalvelun asiantuntijat eivät suosittele, voi aiheuttaa käyttöjärjestelmän hidastumista tai kaatumisia, sovelluksen rajoitusten ohittumisen ja vahingoittaa käsiteltyjen tietojen saatavuutta ja eheyttä.

Jälkitiedostot

Jäljitys on keino tallentaa yksityiskohtaisia tietoja sovelluksen toiminnasta. Kasperskyn asiakaspalvelun asiantuntijat käyttävät jälkitiedostoja ongelmien ratkaisemiseen. Voit ottaa käyttöön kaikkien sovellustapahtumien kirjaamisen lokiin, niin voit luoda jälkitiedostoja ja lähettää niitä pyydettäessä manuaalisesti asiakaspalveluun. Oletusarvoisesti kaikkien sovellustapahtumien kirjaaminen lokiin ei ole käytössä. Osa sovellustapahtumista kirjataan kuitenkin lokiin sovelluksen päivittämisen yhteydessä, mutta niitä ei lähetetä automaattisesti. Asiakaspalvelu voi joissakin tapauksissa tarvita tietoja sovellustapahtumista.

Voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä käyttöjärjestelmän tietojen (dump-tiedostot) kirjaamisen lokiin ja automaattisen lähettämisen Kasperskyn asiantuntijoille. He käyttävät toimitettuja tietoja löytääkseen sovelluksen ohjelmistovirheitä ja korjatakseen niitä tulevilla päivityksillä. Löydät lisätietoja jälki- ja dump-tiedostojen rakenteesta ja tarkoituksesta Tietoja jälki- ja dump-tiedostojen sisällöstä -osiosta. Oletusarvoisesti käyttöjärjestelmän tietojen kirjaaminen lokiin on käytössä, mutta tietojen automaattinen lähettäminen ei ole käytössä.

Kirjaa sovellusten tapahtumat

Lähetä käyttöjärjestelmän tietoja asiakaspalveluun

Jos vahvistat haluavasi toimittaa tietoja asiakaspalveluun, Kaspersky Safe Kids lähettää tietokoneellasi olevat dump-tiedostot Kasperskylle.